Hoe ik je kan helpen

Mijn voornaamste doel is om je met hulp van mijn gaven in je eigen
kracht te plaatsen. Ik wil je terugbrengen naar je bron. Ik doe dat
door je inzicht te geven in jezelf. Waar nodig zal ik je ook handvaten
geven waarmee je beter in staat bent om te gaan met je zwaktes
of valkuilen. Een healing kan verder helpen klachten op te lossen
of te verminderen.

Reading
Een reading is een goede spiegel voor zelfkennis. Door middel van
een reading word je bevestigd in veel dingen die je eigenlijk al weet.
 
En op sommige punten of vlakken krijg je nieuwe inzichten. Daarnaast
geef ik je inzicht en feedback om je valkuilen of problemen beter aan te
kunnen of op te lossen.
 Als je bezig bent jezelf spiritueel te ontwikkelen
dan kan ik jouw 'pad' voor je uitleggen.
 Waar kom je vandaan? Waar sta
je nu?
 Waar ga je naartoe? Ik leg uit wat er nog voor je ligt en hoe je dit kunt
aanpakken of hoe je ermee om kunt gaan. Een reading duurt ongeveer een uur.

Healing
Een healing gebeurt door middel van een uitwisseling van energie. Ik stel mij open voor ontvangst en laat me leiden door mijn gevoel en de energie die vrijkomt. Soms is aanraking dan noodzakelijk, maar ik zal altijd vooraf vragen of dat oké is. Ik ben er van overtuigd dat iedere ziekte te genezen is, maar niet iedere zieke. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat iemand iets moet loslaten, leren of verwerken. Of het kan een stuk karma zijn. Een healing geef ik alleen als mijn gevoel mij aangeeft dat dit nodig is en dat ik iets kan betekenen voor jou op dat vlak. Een healing duurt, inclusief informatieve begeleiding, ongeveer een uur.

Spiritueel consult
Een spiritueel consult is een combinatie van reading en healing. Het is altijd moeilijk om vooraf precies te vertellen wat er zal gebeuren. Meestal begint het met een gesprek en komt de rest vanzelf. Het is uiteindelijk jouw bewustzijn dat mij aangeeft wat je nodig hebt. Dit kan het geven van informatie en inzicht zijn en/of een uitwisseling van energieën. Een spiritueel consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Gebedsgenezing
Een gebedsgenezing is een gebed dat ik doe voor jou persoonlijk. Je kunt dit krijgen in mijn nabijheid of op afstand. Een gebedsgenezing eist van mij een diepe concentratie en gebeurt in stilte. Een gebed kan letterlijk wonderen verrichten. De kracht van het gebed wordt heden ten dage zwaar onderschat. Als je zover bent, kan ik je leren op de juiste manier zelf te bidden of mediteren.

Organisatie-reading
Bij een organisatie-reading worden u en uw bedrijf onder de loep genomen. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden die tijdens een kennismaking besproken zullen worden. Ik kan het functioneren van de bedrijfsstructuur en -cultuur transparant maken. En van daaruit concrete oplossingsrichtingen aangeven. Mijn doel is u te ondersteunen in het effectiever maken van de bedrijfsvoering.

Evenementen en workshops
Tevens zijn er talloze mogelijkheden voor evenementen en workshops. Ik kan een zinvolle spirituele bijdrage leveren aan een bedrijfsfeest, een teambuildingsactiviteit of een ander (informeel) samenzijn. Dit kan in een persoonlijke sfeer maar ook in groepsverband geschieden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld aurafoto's te maken en te duiden, tarot-leggingen te doen of hand te lezen.

Ik geef workshops over de werking van energie, aura's en chakra's. Daarbij geef ik uitleg over de basisbegrippen en hoe ermee om te gaan. Ook bied ik workshops aan over meditatie, waarbij bijvoorbeeld gezamenlijke meditatie onder begeleiding centraal kan staan.

Informeer naar mogelijkheden en prijzen.

Tenslotte
Wie of wat je ook bent of doet, in principe is er vanalles mogelijk. Maar iedereen heeft zijn eigen pad te gaan. Ik kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die op jouw levenspad liggen. Ik kan ze ook niet voor je wegnemen. Wel kan ik je met mijn adviezen helpen meer inzicht te krijgen in je situatie. Daardoor zul je beter in staat zijn om jouw problemen of moeilijkheden zelf op te lossen.

Voor alle consulten geldt een uur-tarief van 50 euro. 

Home

Over mij
Levensenergie
Consulten
Contact
Links