Ik stel mezelf graag even voor

Ik ben Massimo Damino, van Italiaanse afkomst en geboren in 1966 in Breda. Als kind al was ik super- of overgevoelig. Ik voelde van alles en nog wat, maar kon
het allemaal niet thuisbrengen. Ik snapte er helemaal niks van en het verwarde mij. Het heeft lang geduurd voor ik erachter kwam wat die 'gevoelens' allemaal betekenden en waardoor ze veroorzaakt werden...

Door zelfstudie ben ik erachter gekomen dat ik met mijn gevoeligheid
eigenlijk alles waarneem wat er om mij heen gebeurt.
Ik ben zeer
gevoelig voor 'sferen', maar ook voor mensen. Ook ben ik in staat om
aan de hand van enkel iemands naam die persoon te kunnen voelen cq
waarnemen. Deze gave wordt ook wel heldervoelend genoemd. 

Uiteindelijk komen mijn waarnemingen voort uit het feit dat alles met elkaar verbonden en ÉÉN is. Door de kennis en levenservaring die ik heb opgedaan in de loop der jaren, ben ik in staat om delen van het geheel in mijzelf te 'isoleren'. Anders gezegd kan ik een bepaalde 'vorm' of persoon aannemen of worden. Als ik dat doe, BEN ik die vorm of persoon.

Ik heb me gespecialiseerd in aura’s, chakra’s en energieën. Daardoor kan ik de aangenomen vorm of persoon volledig ontleden. Hiermee wordt mij heel veel, zo niet alles duidelijk omtrent deze vorm of persoon. Als ik dit voor je doe ken ik bijvoorbeeld je persoonlijkheid en karakter, je sterktes en zwaktes (valkuilen), datgene waar je mee bezig bent of wat je bezighoudt. Ik heb inzicht in je geestelijke en lichamelijke processen, spiritualiteit en geestelijke potentie, ziekte, gezondheid, verleden, heden en toekomst. 

Als de vorm of persoon mij duidelijk is, kan ik die voor je vertalen en uitleggen. Dit geeft in veel gevallen al een soort van gebruiksaanwijzing voor jezelf.  Een dergelijke reading is een goede spiegel voor zelfkennis.

Ik werk vanuit een sterke verbinding met God. Als je de heilige geschriften leest zoals de Bijbel, Kabbala, Koran, Bhagavad gita, enz. en je legt ze naast elkaar om er de essentie uit te halen, dan blijven er eigenlijk maar twee regels over:

'God is liefde' en 'Heb uw naaste lief gelijk uzelf' 

Deze principes zijn de basis van elk geloof. Helaas heeft de mensheid deze principes in de loop der eeuwen vooral gebruikt om hele volkeren te manipuleren omwille van macht en geld. Zouden wij als mensheid ons aan deze twee regels houden, dan hadden wij vrede op aarde en leefden we in het paradijs met al haar overvloed. Ook dat staat vermeld in alle heilige geschriften. 

Iedereen weet wat liefde is, al is het meestal door het gemis ervan of het tekort eraan. Maar iedereen verlangt naar liefde, vrede, rust en harmonie. Diep van binnen is iedereen zich hiervan bewust. 

Liefde is mijn motivatie en de kracht van waaruit ik leef en mijn werken mag en kan verrichten. Ik beschouw mijzelf als een gezegend mens en ben God daarvoor dankbaar. 
  

Home

Over mij
Levensenergie
Consulten
Contact
Links